DIVERTISMENT

Principele Nicolae, 1000 km pe bicicleta. Prima oprire, la Sibiu

Principele Nicolae, 1000 km pe bicicleta. Prima oprire, la Sibiu

principele nicolae si astrid fodor

Principele Nicolae a anuntat, la Sibiu, ca va pedala o mie kilometri, timp de 11 zile, din 23 aprilie pana in 3 mai, de la Sighetu Marmatiei pana la Constanta, cu scop umanitar.

„O sa merg eu cu bicicleta, de la Sighetu Marmatiei pana la Constanta. Nu stiu de ce am ales sa fac asta. Este cam mult, peste o mie de kilometri in total, dar va fi o mare placere sa fac asta. Fac asta ca sa strang bani pentru Asociatia Curtea Veche, o asociatie despre educatie si copii. (…) In total 11 zile. Va incepe de la Sighetu Marmatiei, pe 23 aprilie, pana pe 3 mai, cand ajungem la Constanta”, a declarat Principele Nicolae, intr-o conferinta de presa la Sibiu.

Acesta a explicat ca va face patru zile pauza, in timpul turului pe bicicleta, din care o zi la Sibiu, alta la Bucuresti si doua la Constanta.

„O sa revin la sfarsitul lui aprilie, cu un proiect pentru Asociatia Curtea Veche, unde o sa opresc aici, pe tur pe bicicleta, care va incepe din Sighetu Marmatiei, pana la Constanta si o etapa o sa fie la Sibiu, unde o sa opresc pentru o zi. (…) Cred ca va fi o mare oportunitate pentru comunitatea de ciclisti, este un mediu care trebuie sa fie promovat mult mai mult prin tara si prin tineri”, a mai adaugat Principele Nicolae.

Principele Nicolae s-a intalnit miercuri, la Sibiu, cu viceprimarul cu atributii de primar, Astrid Fodor si cu prefectul Ovidiu Sitterli.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309