TURISM

Printul Charles se afla in vizita in Transilvania!

Printul Charles se afla in vizita in Transilvania!

Printul Charles se afla in vizita in Transilvania!2

Printul Charles al Marii Britaniise afla in vizita in Transilvania, unde a petrecut marti seara cateva ore in satul brasovean Viscri, la locuinta proprie,  discutand cu un arhitect pentru a o extinde.

„A fost intampinat asa cum se cuvine, cum este intampinat de fiecare data. Apoi a dorit sa discute cu arhitectul despre lucrarile la locuinta pentru ca are in vedere extinderea acesteia. A petrecut cateva ore la Viscri, apoi a plecat”, a declarat Caroline Fernolend, vicepresedinte al Fundatiei „Mihai Eminescu Trust”.

Ea a precizat ca Printul Charles nu va innopta la Viscri, insa nu a mentionat care este urmatoarea destinatie a acestuia.

Mostenitorul coroanei britanice este unul dintre sustinatorii padurilor din Transilvania, el aparand in cadrul miniseriei „Wild Carpathia”, lansata in octombrie 2011 si difuzata la nivel international pe Travel Channel. Miniseria are trei parti si promoveaza mai multe zone din Romania. Ultima parte a miniseriei documentare „Wild Carpathia”, intitulata „Wild Forever”, promoveaza mai multe zone din Romania, intre care orasul Cluj-Napoca, Maramuresul, cimitirul de la Sapanta, Bucovina, Muntii Fagaras, Valea Zalanului si satul Saschiz, si include un interviu cu printul Charles al Marii Britanii.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275