SPORT

Proba de noapte cu victime la Raliul Sibiului

Proba de noapte cu victime la Raliul Sibiului

Proba de noapte a Raliului Subiului a facut doua victime, vineri noaptea. Copiloții Anamaria Popa și Cătălin Basa au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgentă Sibiu, dupa ce mașinile lor s-au ciocnit pe traseul probei, spre Paltinis.

Raliul Sibiului, accident

Celor doi li se fac investigații medicale după ce au suferit răni ușoare în urma unei ciocniri  a precizat vineri, pentru AGERPRES, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al spitalului.

„Este vorba de un bărbat și de o femeie. Sunt conștienți, stabili, acum sunt la Radiologie. Nu par să fie probleme deosebite, e vorba de traumatism de torace, de gleznă. Cei doi pacienți sunt de la raliu”, a declarat Decebal Todăriță.

Contactată de AGERPRES, Gabriela Vișan, purtător de cuvânt al competiției, a confirmat că este vorba de cei doi copiloți de la Campionatul Național Dunlop 2, Anamaria Popa și Cătălin Basa.

Proba specială de noapte, în care a avut loc ciocnirea, a fost anulată de organizatori.

„Proba Speciala programată să înceapă de la ora 19,08, cu startul la Păltiniș a fost anulată ca urmare a unui incident petrecut în cadrul primei probe de la Curmătură. Din păcate, drumul nu a putut fi eliberat în 20 de minute, așa cum prevede regulamentul, motiv pentru care s-a decis anularea probei de la Păltiniș. După ce au luat startul, la ora 17,00, în prima proba specială de la Curmătură, care măsura 10,80 km, două dintre echipajele care au luat startul în cadrul Campionatului Național 2 Dunlop, s-au ciocnit. Pentru eliberarea zonei s-a acționat rapid, însă drumul nu a putut fi eliberat în timp util, astfel că directorul organizatoric a decis, pentru siguranța echipajelor, să anuleze Păltinișul”, se arată într-un comunicat publicat de organizatori pe site-ul oficial al Raliului Sibiului.

Raliul Sibiului se reia sâmbătă, cu 10 probe speciale, cu o lungime totală de 86,90 km. În premieră, Raliul Sibiului va avea loc și pe Transalpina.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309