POLITICA

Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI s-a incheiat. Vezi ce verdict a dat azi, Inalta Curte de Casatie si Justitie

Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI s-a incheiat. Vezi ce verdict a dat azi, Inalta Curte de Casatie si Justitie

Ce vrea sa faca IOHANNIS pentru romani! Prima DORINTA a presedintelui ales!

Procesul in care presedintele Romaniei Klaus Iohannis era acuzat de incompatibilitate, in perioada in care a fost primar al Sibiului s-a incheiat. Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, formulat de Agentia Nationala de Integritate dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia i-a dat dreptate fostului primar al municipiului Sibiu si a dispus anularea deciziei ANI.

Decizia instantei supreme, prin care s-a stabilit ca Iohannis nu a fost in incompatibilitate in perioada in care a reprezentat Primaria Sibiu in Adunarile Generale ale Actionarilor de la societatile Apa Canal si Piete, este definitiva.

In 24 aprilie 2013, Agentia Nationala de Integritate anunta ca a constatat ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se afla in stare de incompatibilitate, intrucat are si calitatea de reprezentant al municipiului in Adunarea Generala a Actionarilor SC Apa Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 si SC Piete SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.

Decizia ANI a fost contestata de Iohannis la Curtea de Apel Alba-Iulia, care in septembrie 2013 i-a dat castig de cauza si a dispus anularea hotararii.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349