SANATATE

Producatorii de tigari electronice, luati la control

Producatorii de tigari electronice, luati la control

Producatorii de tigari electronice, ca Lorillard si Altria Group, vor fi verificati in premiera de autoritatile de reglementare din SUA, pentru a putea ramane pe piata, potrivit unui proiect al Administratiei pentru Alimente si Medicamente care nu exclude reclamele pentru aceste produse sau aromele.tigariel

Institutia a anuntat joi ca vrea sa extinda aria de control asupra industriei tutunului pentru a include si piata tigarilor electronice, in valoare de 3 miliarde dolari, precum si trabucurile si tutunul pentru narghilea, transmite Bloomberg.

Regulile, daca vor fi adoptate, vor limita vanzarile catre minori, vor interzice distribuirea mostrelor gratuite si vor impune avertismentele referitoare la dependenta data de nicotina.

Asociatiile consumatorilor au avertizat ca producatorii de tigari electronice folosesc arome de bomboane, reclamele TV si sponsorizeaza festivaluri de muzica pentru a atrage tinerii, care au dublat utilizarea acestor produse in 2012, fata de anul precedent.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309