SOCIAL

Profesorii si studentii ULBS invitati sa socializeze la pescuit

Profesorii si studentii ULBS invitati sa socializeze la pescuit

cupa ulbs la pescuit sportiv

Studentii si profesorii din cadrul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu sunt invitati sa uite, pentru doua zile de cursuri si sa se relaxeze la o partida de pescuit.

Cupa Universitatii la pescuit sportiv este organizata de Asociatia Alumni a Facultatii de Stiinte Economice si se va desfasura in perioada 16-17 octombrie pe lacurile de la Tocile.

Competitia va fi structurata pe doua sectiuni – pescuit la crap pe echipe mixte, echipele fiind formate dintr-un student si un cadru didactic si pescuit la pluta individual, student sau cadru didactic – si va avea un numar limitat de participanti. Astfel, vor fi 6 locuri pe lacul 2 – pescuit crap si 6 pe lacul de puiet – pescuit la pluta, in timp ce la competitia pe echipe vor fi doi pescari/pescuit crap fund (echipele sunt formate din 1 cadru didactic + 1 student) si un pescar/pescuit stationar (pluta).

Taxa de participare este de 60 lei/echipa pentru pescuit crap si 30 ron/pescar pentru pescuit pluta.

”Acest eveniment se inscrie in seria de manifestari cu caracter sportiv organizate sub egida Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu si are ca scop crearea unui cadru care sa permita interactiunea si socializarea profesorilor cu studentii chiar si in afara mediului academic, precum si imbunatatirea relatiilor intre toti partenerii ULBS. De asemenea se doreste promovarea sportulului recreativ, a pescuitului competitional la crap, precum si conştientizarea importantei biodiversitati naturale a zonei si a protejarii mediului inconjurator”, a declarat conf. univ. dr. Bogdan Marza, prodecan al Facultatii de Stiinte Economice.

Mai multe detalii despre eveniment precum si regulamentul complet pot fi consultate pe: http://evenimente.ulbsibiu.ro/fsepescuit/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275