SOCIAL

Profesorii ULBS implicati in scandalul cartilor scrise de detinuti vor afla luni decizia Comisiei de Etica

Profesorii ULBS implicati in scandalul cartilor scrise de detinuti vor afla luni decizia Comisiei de Etica

IPS laurentiu Streza

Comisia de Etica a Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu va prezenta, la inceputul saptamanii viitoare, decizia in privinta celor cinci cadre universitare implicate in scandalul cartilor scrise de detinuti.

Comisia l-a audiat, vineri dimineata, pe conf. univ. Doru Poiana, singurul din cei cinci care nu si-a expus punctul de vedere, el nefiind prezent la sedinta din 26 ianuarie.

Potrivit reprezentantilor ULBS, hotararea Comisiei de Etica va fi prezentata in cursul zilei de luni si va fi facuta publica in integralitate.

Cinci cadre ale ULBS au fost chemate in fata Comisiei de Etica a universitati, pentru inplicare in acest scandal. Este vorba despre Laurentiu Streza, Mitropolit al Ardealului, Valentin Petrescu, din cadrul Facultatii de Inginerie, Doru Poiana, de la Facultatea de Drept, Mirela Stanciu de la Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului si Gligor Ciortea, directorul general al Departamentului pentru Invatamant la Distanta si Frecventa Redusa.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349