SOCIAL

Programul Serviciului de Evidenta a Persoanelor se prelungeste!

Programul Serviciului de Evidenta a Persoanelor se prelungeste!

Programul Serviciului de Evidenta a Persoanelor se prelungeste!2

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor isi prelungeste programul in perioada celor doua scrutine ale alegerilor prezidentiale, pentru a oferi sibienilor, dar si locuitorilor comunelor Cristian, Gura Raului, Marpod, Poplaca, Rasinari, Rosia, Slimnic, Sura Mare, Selimbar si Vurpar posibilitatea de a obtine o carte de identitate valabila pentru a-si putea exprima votul la alegerile prezidentiale care vor avea loc in luna noiembrie.

Prelungirea programului

Sambata, 1 noiembrie si respectiv sambata, 15 noiembrie, ghiseele serviciului public amintit vor fi deschise intre orele 8 si 16 atat pentru preluari de cereri, cat si pentru eliberarea de acte de identitate.

Duminica, 2 noiembrie si duminica, 16 noiembrie, programul de lucru al acestui serviciu se va desfasura intre orele 8 si 21, atat pentru preluarea dosarelor, cat si pentru eliberarea cartilor de identitate.

Ghiseele vor fi deschise in zilele lucratoare conform programului obisnuit: de luni pana joi intre orele 8.30 — 13 si 14 — 16.30, in zilele de miercuri 8.30 — 13 si 14 — 18.30, iar in zilele de vineri intre orele 8.30 — 13.

Reducerea termenului de eliberare a cartilor de identitate

O alta masura luata de serviciul de resort este cea a reducerii termenului de eliberare a cartii de identitate la 5 zile lucratoare in aceasta perioada, iar cererile cetatenilor cu drept de vot inregistrate zilele acestea vor fi solutionate prin inmanarea cartii de identitate sau cartii provizorii de identitate in cel mai scurt timp, pentru a-si putea exprima votul.

Actele necesare se regasesc la avizierele de la sediul serviciului de pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3, in pasajul subteran de langa magazinul „Dumbrava” precum si pe pagina institutiei — www.sibiu.ro, in meniul ‘Acte necesare pe categorii’ — „Evidenta Persoanelor”.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349