Dezvoltare personala

Proiectul e-mentor – o sansa la educatie pentru tinerii cu dizabilitati

Proiectul e-mentor – o sansa la educatie pentru tinerii cu dizabilitati

proiect e-mentor ulbs

Unul din cele mai importante proiecte europene derulate de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a fost finalizat cu succes. Profesori din toata tara, atat din mediul universitar cat si din cel preuniversitar si-au dezvoltat competentele de utilizare a Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor (TIC) in activitatea didactica si mentorat educational al persoanelor cu dizabilitati.

”A fost un proiect deosebit de important, pe care l-am dus la dus sfarsit. Doresc sa le multumesc tuturor colegilor care s-au implicat in tot ceea ce a insemnat organizarea activitatilor si sper ca efectele proiectului sa isi gaseasca utilitatea in lucrul cu cei care au nevoie de sprijin”, a declarat managerul de proiect, prof. univ. dr. Daniel Mara.

Programele de formare din cadrul proiectului „e-Mentor: Dezvoltarea de competente si abilitati TIC si Mentorat educational al persoanelor cu dizabilitati, pentru profesori”, derulat de catre Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu au urmarit cresterea nivelului abilitatilor si informarii cadrelor didactice cu privire la TIC, metode interactive de e-learning in vederea utilizarii extensive a acestora in activitatea didactica si a imbunatatirii rezultatelor procesului educational pentru persoanele cu dizabilitati.

Proiectul „e-Mentor: Dezvoltarea de competente si abilitati TIC si Mentorat educational al persoanelor cu dizabilitati, pentru profesori”, este derulat de catre Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, in calitate de Beneficiar, in parteneriat cu Universitatea “Dunarea de Jos” din Galati si este proiect cofinantat din Fondul Social European – „Investeste in oameni!”, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, in perioada mai 2014 – decembrie 2015.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279