EVENIMENT

Proteste la super-oferta. Loc de joaca gratuit pentru copiii cu parintii in strada

Proteste la super-oferta. Loc de joaca gratuit pentru copiii cu parintii in strada

Patronii unui loc de joaca din Sibiu ofera gratuitate copiilor ai caror parinti protesteaza duminica seara, impotriva modificarii codurilor penale, potrivit unui anunt facut public.

proteste la sibiu

„Dumbrava Veseliei acorda gratuitate tuturor copiilor ai caror parinti vor dori sa participe duminica seara, la Mitingul Anticoruptie. (…) Pentru Romania!”, se arata in anuntul postat pe pagina de socializare a locului de joaca privat.

Cei care au avut ideea acestei initiative, au creat și un slogan, adaptand spusele președintelui Klaus Iohannis, care suna astfel: „Jos mainile de pe viitorul copiilor!”.

Proprietarii locului de joaca doresc astfel ca parintii care vor sa protesteze sa aiba unde sa iși lase in siguranta copiii, pe durata manifestatiilor de strada.

Comisia de avizare a manifestatiilor publice a avizat, joi, desfașurarea de proteste in centrul Sibiului pana pe 15 februarie, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Sibiu.

 Sursa: Agerpres

Foto: oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309