POLITICA

PSD si PNL au facut pace la Medias. Viceprimarul George Petrescu ramane in functie

PSD si PNL au facut pace la Medias. Viceprimarul George Petrescu ramane in functie

Razboiul declansat intre PSD si PNL la Medias, pe tema schimbarii viceprimarului PNL George Petrescu a fost stins. In urma discutiilor dintre liderii partidelor, consilierii PPDD care au initiat procedura de inlocuire a lui Petrescu si-au retras semnaturile.

George Petrescu 2„In urma discutiilor purtate zilele acestea cu dl. presedinte al PNL Sibiu-deputat Mircea Cazan si dl. presedinte al Consiliului Judetean-Ioan Cindrea in contextul propunerii de demitere din functia de viceprimar al Mun. Medias a d-lui. Petrescu George, am  stabilit de comun acord renuntarea la sustinerea propunerii de demitere a d-lui. viceprimar George Petrescu, propunere venita si din partea celor 2 consilieri locali ai PPDD, dl. Lazaroiu Ioan si dl. Ciulea Ioan. In consecinta, gasesc neintemeiata solicitarea convocarii Sedintei Extraordinare din data de 04 martie 2014 privind schimbarea din functie a viceprimarului municipiului Medias si ii mandatez pe cei 2 consilieri locali, dl. Lazaroiu Ioan si dl. Ciulea Ioan sa isi retraga semnaturile si sa renunte la convocarea Sedintei Extraordinare de demitere a dlui viceprimar George Petrescu”, sustine presedintele organizatiei judetene a PPDD, Luminita Beldean. (foto: vasile-antipa.blogspot.com)

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309