POLITICA

PSD Sibiu-PSD Medias, 1-0. Viorel Arcas inlocuit cu Adrian Besoiu

PSD Sibiu-PSD Medias, 1-0. Viorel Arcas inlocuit cu Adrian Besoiu

Viorel_Arcas psd sibiu

PSD Sibiu a castigat lupta cu organizatia din Medias, in privinta conducerii interimare a partidului. Adrian Besoiu i-a luat locul liderului PSD Medias, Viorel Arcas, dupa ce ultimul a condus organizatia in ultimele doua luni.

Adrian Besoiu a fost numit, miercuri, presedinte interimar al organizatiei judetene, inlocuindu-l pe senatorul Viorel Arcas, cel care a preluat conducerea in urma demisiei lui Ioan Cindrea, in 14 decembrie 2014.

„Potrivit documentului semnat de presedintele PSD Victor Ponta si de Liviu Dragnea, in calitate de presedinte executiv, presedintele interimar coordoneaza activitatea politica si organizatorica a organizatiei pana la organizarea si desfasurarea Conferintei Judetene pentru alegerea conducerii organizatiei”, se arata intr-un comunicat de presa la PSD Sibiu.

Comitetul Executiv National al PSD, desfasurat la Sinaia, a decis ca alegerile pentru organizatiile judetene conduse de presedinti interimari vor avea loc dupa 21 martie 2015, cand este programat Consiliul National PSD unde se vor dezbate si propuneri de modificare a statutului partidului.

Postul de presedinte al PSD Sibiu a ramas vacant dupa ce presedintele CJ Ioan Cindrea a demisionat, in urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care l-a condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, decizia nefiind definitiva. Atunci, in loculsau a fost numit senatorul Viorel Arcas (foto).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275