EVENIMENT

Raliul Sibiului inchide Transfagarasanul

Raliul Sibiului inchide Transfagarasanul

Se deschide Transfagarasanul! Vezii cum se va circula si pana cand va fi deschis!1

Competitia automobilistica Sibiu Rally Challenge, care a debutat joi seara, va aduce restrictii in traffic. Astfel, circulatia pe Transfagarasan, in judetul Sibiu, va fi inchisa sambata, intre orele 9,00 si 19,30, pe Transfagarasan, pentru ca la ora 10,23 pilotii se vor afla la start, potrivit site-ului oficial al competitiei.

„Sambata, spectacolul pe Transfagarasan va incepe la ora 10:23, pilotii urmand sa se intreaca pe sase probe speciale, iar festivitatea de premiere este programata la ora 21:00 in Piata Mare din Sibiu. Sambata, traficul rutier pe Transfagarasan este inchis intre orele 09:00 — 19:30”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ulwww.raliulsibiului.ro.

Turistii care doresc sa traverseze, sambata, Valea Balea, intre Balea Cascada si Balea Lac, o pot face doar cu telecabina. Programul de la telecabina este intre orele 9,00 — 17,00, iar pentru o urcare sau o coborare pe distanta de 3.700 de metri dintre Balea Cascada si Balea Lac, un turist plateste o taxa de 25 de lei, conform site-uluiwww.balealac.ro.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107