POLITICA

Raluca Turcan: „ACL a demonstrat ca este unita in deciziile majore”!

Raluca Turcan: „ACL a demonstrat ca este unita in deciziile majore”!

Raluca Turcan ACL a demonstrat ca este unita in deciziile majore!2

Deputatul Raluca Turcan a lasat un mesaj pe pagina de facebook si pe blogul sau referindu-se la unitatea din ACL:

„Klaus Iohannis, copresedinte al ACL si presedinte al PNL – candidat la presedintie!

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL – candidatul pentru functia de premier al aliantei dintre PDL si PNL!

Vasile Blaga, copresedinte al ACL si presedintele PDL – seful campaniei lui Klaus Iohannis la prezidentiale!

Toate aceste decizii demonstreaza ca ACL este unita in deciziile majore.

ACL a facut un pas important spre castigarea prezidentialelor din toamna cu un candidat foarte bun, modelul de presedinte necesar tarii pentru urmatorii cinci ani. Un presedinte care va unifica, nu va dezbina. Un presedinte care va apara statul de drept si va veghea ca statul sa-si serveasca si sa-si apere cetatenii.

Klaus Iohannis are doua calitati care sunt exact opusul lui Ponta: seriozitate si competenta. A demonstrat profesionalism si seriozitate in cariera sa publica, a facut dovada moderatiei si echilibrului, calitati absolut necesare viitorului presedinte al tarii.

ACL are un tandem redutabil, Klaus Iohannis- Catalin Predoiu, un sef de campanie cu experienta si victorii in palmares, Vasile Blaga.

Klaus Johannis are in spatele sau dreapta unita in proportie covarsitoare. Are sprijinul declarat al celui care i-a fost competitor si ii va fi partener de tandem, Catalin Predoiu.

Il vor sprijini cu toata forta sutele de mii de membri ai celor doua partide, PDL si PNL, primarii si consilierii celor doua partide.

Sperantele lui Victor Ponta de a deveni presedinte se naruiesc zi de zi, putin cate putin. ACL va reda romanilor speranta unui nivel de trai comparativ cu al celorlalti cetateni europeni.”


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279