POLITICA

Raluca Turcan acuza PSD-ul ca face ceea ce facea Elena Udrea

Raluca Turcan acuza PSD-ul ca face ceea ce facea Elena Udrea

Ioan Cindrea Nu avem in obiectiv racolarea primarilor si consilierilor1Presedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan il acuza pe presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea ca foloseste institutiile statului pentru a exercita presiuni asupra primarilor Aliantei Crestin Liberale,printr-o Ordonanta de Guvern data de fosta colega de partid, Elena Udrea.

„Domnul Cindrea foloseste institutiile statului pentru a face presiuni pe primari. Este vorba de Ordonanta 28, prin care presedintele CJ cere bani de la minister pentru primarii, dar apoi banii merg doar la primarii merituosi”, a acuzat Raluca Turcan. Liderul PDL recunoaste insa ca ceea ce face PSD-ul acum este doar continuarea practicilor incepute de Elena Udrea. „Trebuie sa recunoastem faptul ca Ordonanta 28 a fost data de Elena Udrea, cand era in PDL, pentru a-si pastra primarii”, spune Turcan.
Liderii ACL Sibiu susțin insa ca, in ciuda presiunilor PSD, niciun ales local al PNL si PDL nu vor pleca la PSD.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309