POLITICA

Raluca Turcan: Dam startul campaniei de strangere de semnaturi la corturi!

Raluca Turcan: Dam startul campaniei de strangere de semnaturi la corturi!

Raluca Turcan Dam startul campaniei de strangere de semnaturi la corturi!2

Dam startul campaniei de strangere de semnaturi la corturi, unde ii asteptam pe sibieni, si nu numai, sa-si exprime sustinerea pentru Klaus Iohannis -Presedinte.

Pana acum avem aproximativ 7.000 de semnaturi, iar ritmul este de 240 de semnaturi pe ora. Semnalul este clar, Sibiul va da urmatorul presedinte al Romanei.

Sunt sigura ca romanii din tara si din strainatate vor putea face diferenta intre vorba goala a lui Victor Ponta si seriozitatea, echilibrul si rezultatele lui Klaus Iohannis.

Romania va avea de ales intre Victor Ponta, un propagandist care nu a dovedit nimic in ultimii 2 ani si jumatate desi a avut toate parghiile si un primar calm si serios care a schimbat radical in bine fata unui oras important din inima tarii.

Intre un Victor Ponta care guverneaza pentru baroni si un om cunoscut pentru un simt acut al datoriei fata de cetateni.

Intre un Victor Ponta care admira statul comunist si un om care este un structural pro-occidental.

Intre Victor Ponta – avocat al baronilor si al persoanelor acuzate de coruptie si Klaus Iohannis – avocat al interesului public, pe care l-a servit fie ca dascal fie ca primar.

Sunt lucruri care trebuie cunoscute de toata tara si noi ne-am angrenat in acest proces de sustinere a domnului Iohannis avand incredere ca este solutia corecta, necesara, pentru viitorul tarii, pentru viitorul tuturor celor care traiesc aici si al tuturor celor care muncesc afara si care inca mai spera sa revina acasa intr-o Romanie mai asezata si cu mai multe sanse de realizare pentru ei si pentru copiii lor.

Declaratiile domnului copresedinte ACL Sibiu, deputat Mircea Cazan

In aceasta conferinta de presa facem un apel tuturor sibienilor de a sustine aceasta actiune de strangere de semnaturi. Fac apel tuturor sibienilor indiferent de culoarea politica pentru ca domnul Klaus Iohannis a fost un primar si un bun administrator pentru toti sibienii, indiferent de culoarea politica, iar luni dimineata vom face chiar un demers catre domnul presedinte al Consiliului Judetean ca sibian sa se alature si el noua pentru a strange semnaturi pentru primarul Klaus Iohannis.

De asemenea, va putem spune ca pana la ora aceasta avem stranse peste 7.000 de semnaturi, probabil la sfarsitul acestei saptamani vom trece de 10.000 de semnaturi.

Va mai pot completa eu, am participat la mai multe intalniri impreuna cu domnul Klaus Iohannis prin tara, voi transmite mesajul sibienilor, voi spune intotdeauna ceea ce a facut domnul Klaus Iohannis pentru Sibiu si de ce domnul Klaus Iohannis trebuie sa fie presedintele Romaniei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349