POLITICA

Raluca Turcan: Ii solicit lui Ponta s ail remanieze pe Dan Sova. Este cel mai incompetent ministru!

Raluca Turcan: Ii solicit lui Ponta s ail remanieze pe Dan Sova. Este cel mai incompetent ministru!

CE ERA DE ASTEPTAT S-A INTAMPLAT AUTOSTRAZILE SIBIU – ORASTIE SI PITESTI – SIBIU SUB SEMNUL INTREBARII!2Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan ii cere primului ministru Victor Ponta sa il schimbe pe ministrul transporturilor Dan Sova, pe care il considera “cel mai incompetent ministru”.

“Domnul ministru Sova este bun doar la desen. Adica, la desenat harti cu autostrazi in biroul sau, dar care nu ajung sa fie puse in practica. Aaa, si mai este bun la ceva, la facut hocus-pocus cu autostrazile. Dupa ce a anuntat ca se va face autostrada Pitesti-Sibiu, a facut nistre trucuri pentru a stopa acest proiect si a demara altele, catre baronii PSD, cum este autostrada spre Alexandria”, a declarat Raluca Turcan.  Liderul PDL sustine ca actualul Guvern creaza intentionat probleme la autostrada Pitesti – Sibiu este foarte dificil de realizat, pentru a o putea abandona si a se intrepta catre altele, unde au interese baronii PSD. “De doi ani, Victor Ponta si Dan Sova ii mint pe sibieni si pe oamenii de afaceri ca se va face autostrada Pitesti – Sibiu. Ii cer lui Victor Ponta sa il remanieze pe cel mai incompetent ministru”, a declarat Turcan.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279