POLITICA

Raluca Turcan: Ministrul Educatiei a atins cota de jos a meschinariei politice!

Raluca Turcan: Ministrul Educatiei a atins cota de jos a meschinariei politice!

Raluca Turcan Ministrul Educatiei a atins cota de jos a meschinariei politice!

Vicepresedinte PNL, Raluca Turcan a declarat ca Ministrul Educatiei, Remus Pricopie a atins cota de jos a meschinariei politice.

Cat de meschin poate sa fie ministrul Educatiei, Remus Pricopie, ca dupa doi ani si jumatate de mandat sa dea vina pentru lipsa salilor de sport din scoli pe vechea guvernare, pe faptul ca odata cu introducerea clasei pregatitoare s-au desfiintat salile de sport si laboratoarele din scoli!

Improspatez memoria ministrului Remus Pricopie cu amanuntul ca doar intr-un singur an s-a suprapus clasa pregatitoare cu clasa I si numai atunci a existat o aglomerare a scolilor. Insa acel an a trecut, iar ministrul Pricopie a fost preocupat cu urmarirea castigatorilor la licitatii in loc sa rezolve problemele de infrastructura scolara.

Asadar, solicit ministrului Pricopie sa nu mai caute false argumente si sa dispuna urgentarea anchetei in cazul accidentului de la Scoala „I.G.Duca” din Capitala, sa se ocupe de identificarea responsabililor exact acolo unde este cazul si de rezolvarea problemelor din scolile care se afla in situatii similare.

Nu este normal ca o eleva sa se accidenteze in timpul orei de sport! Nu este normal sa avem scoli fara sali de sport! Nu este normal sa avem un ministru care foloseste un discurs politicianist ieftin pentru  un accident dintr-o scoala. Doi ani si jumatate de mandat ai PSD si ai ministrului Pricopie au insemnat indiferenta crasa fata de problemele din scoala romaneasca.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309