POLITICA

Raluca Turcan nu se multumeste cu demisia prefectului. ”Este abuz institutional!”

Raluca Turcan nu se multumeste cu demisia prefectului. ”Este abuz institutional!”

Demisia prefectului de Sibiu nu este suficienta pentru PNL Sibiu. Co-presedintele Raluca Turcan spune ca va sesiza Corpul de Control al Primului ministru, in cazul in care Ovidiu Sitterli nu a semnat ordinul de demitere al presedintelui Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, inainte de a-si da demisia.

”Daca prefectul judetului Sibiu nu a emis ordinul de incetare amandatului inainte de a-si da demisia, gestul demonstreaza din nou   cum   PSD   incalca   legea.   Gestul   arata   cum   legea   este interpretata, invartita ca sa profte PSD si nu este in interesul cetatenilor. Presedintele  de Consiliu Judetean ramane condamnat defnitiv, propria sa institutie confrma ca mandatul i-a incetat de drept”, a declarat Raluca Turcan. Liderul PNL Sibiu mai sustine ca ”obligativitatea   de   a   emite   ordinul   prin   care   sa   constate incetarea mandatului ramane, iar succesorul   trebuie   sa   respecte   aceasta   obligativitate,   in   caz contrar comite abuz in functie, fapt pe care il vom reclama ca atare”.

Citeste si De ce a demisionat prefectul de Sibiu? Teama de demitere, ca sa nu-si asume capul lui Cindrea sau vrea locul lui Iohannis

Liderul PNL Sibiu considera ca adevaratul motiv al demisiei prefectului il reprezinta ”cazul Cindrea” si ca va sesiza Corpul de Control al Primului ministru. ”Demisia   confirma   justetea   solicitarilor PNL. Intareste faptul ca prefectul nu a fost reprezentantul guvernului in  teritoriu  ci   reprezentantul PSD. Arata ca presedintele Consiliului Judetean incearca sa se mai agate de functie vreo cateva saptamani. Vom sesiza corpul de control al primului ministru cu privire la acest abuz institutional”, a incheiat Raluca Turcan.

raluca turcan, pnl sibiu

Foto: www.mesageruldesibiu.ro

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279