POLITICA

Raluca Turcan: Pricopie, termenul de gratie a expirat si copiii tot nu au abecedare!

Raluca Turcan: Pricopie, termenul de gratie a expirat si copiii tot nu au abecedare!

Raluca Turcan Pricopie, termenul de gratie a expirat si copiii tot nu au abecedare!2

Au trecut doua saptamani de la momentul in care Remus Pricopie a primit un ultimatum de la premierul Ponta: ori rezolva problema manualelor pentru clasa a I si a II, ori pleaca de pe fotoliu de ministru. Constatam ca termenul de gratie a expirat, insa ministrul ramane in continuare nepasator, ferm infipt in scaun.

Nici in acest moment scolile nu au manuale pentru copiii de clasa I si a II-a, dar Pricopie refuza sa plece de la conducerea Ministerului de care si-a batut joc cu atata cinism! Educatia pierde bani la rectificarea bugetara, Pricopie tace chitic.

In acest timp, fiecare scoala in parte incearca sa supravietuiasca dupa metoda tot mai raspandita in guvernarea pesedista: „Scapa cine poate”!

Domnule Ministru, nu toti parintii isi permit sa cumpere manuale de la firmele private, de la firmele care au interese economice!

Domnule Premier, nu toti elevii din aceasta scoala au smartphon!

Domnilor guvernanti, nu toti profesorii si nu toti parintii isi permit sa faca fise la xerox. Exista sute de scoli fara avize sanitare, iar dvs taiati in continuare bani de la educatie!

Domnule premier, de ce nu-l demiteti pe ministrul Educatiei asa cum ati promis acum doua saptamani? Sau iarasi mai nascociti o minciuna pentru a da bine la televizor?! Probabil nu-l demiteti pentru ca aveti interese directe la licitatiile pentru manualele scolare.

Un lucru este cert: copiii nu vor avea manuale nici de Craciun, iar Guvernul Ponta nu are nicio solutie. Eu am una – Demisia pentru amandoi!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309