POLITICA

Raluca Turcan: PSD-ul lui Victor Ponta, putred si corupt!

Raluca Turcan: PSD-ul lui Victor Ponta, putred si corupt!

Raluca Turcan PSD-ul lui Victor ponta, putred si corupt!2

Vicepresedintele ACL, deputat de Sibiu, Raluca Turcan, a declarat ca PSD-ul lui Victor Ponta este acelasi cu PSD-ul lui Adrian Nastase: putred si corupt! Klaus Iohannis poate ridica Romania ingenunchiata de coruptie si sa-i ofere solutii de viitor.

„Presedintele Romaniei nu poate fi condus de un lider intretinut de oameni urmariti penal pentru trafic de influenta si fapte grave de coruptie. Premierul Ponta trebuie sa-si dea demisia pentru a nu afecta si mai mult imaginea Romaniei.

Negocierea pentru functii in partid a legii amnistiei si faptele de coruptie ale greilor PSD constituie un adevarat atac la democratie, la Statul de Drept. Grupul de interese din jurul lui Victor Ponta joaca democratia tarii la ruleta unor indivizi penali.

Prioritatea lui Ponta nu este guvernarea tarii, ci controlul asupra justitiei si acapararea parghiilor puterii pentru interesul personal.

Prioritatea lui Ponta nu este nici asigurarea locurilor de munca sau asigurarea unui trai decent pentru cetateni, ci albirea imaginii PSD in goana dupa voturi.

Victor Ponta vrea sa „garanteze” coruptilor ca justitia nu ii va mai deranja in mandatul sau!

Cifrele care estimeaza coruptia din jurul lui Victor Ponta sunt de sute de milioane de euro. Doar cu banii anchetati de furt de catre socrul, Ilie Sarbu, si Viorel Hrebenciuc statul roman ar fi putut plati 1 milion de salarii pentru profesori sau alocatiile tuturor copiilor pentru un an de zile.

De fapt, viziunea lui Victor Ponta pentru educatie si dezvoltare economica este simpla: „sa se imbogateasca familia sa si mafia PSD”!

Prin tolerarea coruptiei, Victor Ponta afiseaza in fapt dezinteresul pentru cetateni, pentru educatie, pentru elevi si profesori, pentru justitie si pentru viitorul Romaniei.

Victor Ponta trebuie oprit din drumul sau de a-si subordona Romania!

Aceasta tara are nevoie de un presedinte cu solutii concrete, cu o viziune clara pentru viitorul economiei romanesti. Viitorul presedinte trebuie sa aiba o echipa pregatita sa ridice Romania ingenunchiata si sa-i ofere solutii de viitor.

Klaus Iohannis are o carte de vizita puternica: Sibiul — a redus somajul, a adus investitori straini si a facut cunoscut orasul in toata lumea.

Acum este hotarat sa faca aceleasi lucruri in toata tara. Romania merita un lider corect si cu toleranta zero la coruptie!” , a declarat Raluca Turcan, ACL.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279