ADMINISTRATIE

Ramas fara Sitterli, Cindrea a mai supravietuit trei zile la presedintia CJ Sibiu

Ramas fara Sitterli, Cindrea a mai supravietuit trei zile la presedintia CJ Sibiu

Doar un week-end a mai supravietuit Ioan Cindrea in functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Sibiu, dupa ce prefectul Ovidiu Sitterli si-a inaintat demisia, in ziua in care ar fi trebuit sa semneze ordinul prin care sa constate incetarea mandatului, in urma condamnarii definitive la inchisoare cu susoendare.

Luni, subprefectul Anca Livia Sandru, care a preluat atributiile lui Sitterli, a semnat ordinul care ii incheie mandatul lui Cindrea.

Citeste si De ce a demisionat prefectul de Sibiu? Teama de demitere, ca sa nu-si asume capul lui Cindrea sau vrea locul lui Iohannis

“Ordinul prefectului privind constatarea incetarii de drept, inainte de expirarea duratei normale, a mandatului Presedintelui Consiliului Judetean Sibiu, domnul Ioan Cindrea, a fost semnat, prin delegare de atributii, de catre doamna subprefect Anca Livia Sandru, astăzi, 7 martie 2016”, se arata in comunicatul Prefecturii.

Cindrea nu comenteaza, acum

Ioan Cindrea, a transmis presei, prin intermediul purtatorului de cuvant al CJ, Radu Nechit, ca a luat act de Ordinul prin care a fost schimbat, luni, din functie.

Citeste si Raluca Turcan nu se multumeste cu demisia prefectului. ”Este abuz institutional!”

„Domnul presedinte a luat act de ordin si isi rezerva dreptul de a face declaratii in perioada urmatoare”, a transmis Radu Nechit.
Ioan Cindrea a fost condamnat printr-o decizie definitiva, in septembrie 2015, de catre judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la un an de inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, el fiind acuzat ca si-a angajat ilegal sotia la biroul sau parlamentar in perioada cat a fost deputat.

MESAJUL lui IOAN CINDREA cu ocazia ZILEI UNIFICARII GERMANIEI!2


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279