DIVERTISMENT

Reguli noi pentru tarabele cu martisoare. Cererile se depun de azi, la Primarie

Reguli noi pentru tarabele cu martisoare. Cererile se depun de azi, la Primarie

Cei care doresc sa vanda martisoare, flori si alte produse de Valentine`s Day, 1 si 8 Martie, vor trebui sa indeplineasca noi cerinte de cromatica, solicitate de Primaria Sibiu.

tarabe martisoare sibiu

Comercializarea produselor specifice sarbatorilor de Sfantul Valentin, 1 si 8 Martie pe domeniul public se va face pe bulevardul Nicolae Balcescu, pe tronsonul dintre Farmacia 24 si intersectia cu strada A. Xenopol.

Pentru comercializarea produselor de Sfantul Valentin persoanele interesate pot depune cererile incepand de astazi, luni, 5 februarie pana vineri, 9 februarie. Avizul se va elibera pentru vanzarea de flori, jucarii, cadouri si alte produse specifice, in perioada 12-14 februarie.

 Pentru sarbatorile de 1 si 8 Martie, depunerea cererilor se va face, astfel:

– in perioada 19-21 februarie sunt asteptati sa depuna cereri comerciantii din judetul Sibiu,

– in perioada 22-23 februarie pot depune cereri comerciantii din alte judete.

Perioda de comercializare va fi 26 februarie-9 martie, fiind permisa numai vanzarea de flori si martisoare.

Solicitarea se va formula la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat, situat pe bulevardul Victoriei, nr.1-3, la demisol, camera S13. Pentru obtinerea avizului sunt necesare urmatoarele documente: cartea de identitate, o cerere tip completata de catre solicitant sau de un imputernicit si o copie a autorizatiei de functionare sau a certificatului de inregistrare la Registrul Comertului. Fiecare societate comerciala, intreprindere familiala sau intreprindere individuala va primi aviz pentru un singur spatiu.

In acest an, pentru o estetica mai buna a zonei, se vor aviza numai pavilioane de culoare alba sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locatie.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309