ADMINISTRATIE

Regului noi la CJ Sibiu. Daniela Cimpean, cerinta pe care multi functionari nu o vor putea indeplini

Regului noi la CJ Sibiu. Daniela Cimpean, cerinta pe care multi functionari nu o vor putea indeplini

Noul presedinte al Consiliului Judetean Sibiu, Daniela Cimpean le-a explicat subalternilor ce asteapta de la ei si care va fi modul de lucru in urmatorii patru ani. Sefa CJ Sibiu le-a transmis functionarilor ca vrea ”acelasi limbaj linistit si aceeasi atitudine linistita, europeana pe care ea le foloseste sa fie preluate de catre toti angajatii”.

intalnire angajati CJ

Cred ca si intr-o institutie publica poate sa existe performanta si majoritatea oamenilor cu care eu am colaborat in perioada cand am fost consilier judetean sunt oameni profesionisti. Vreau sa nu va fie frica sa vorbiti. Va astept sa veniti cu ideile cele mai bune pentru a ne organiza cat mai bine activitatea. Vreau un climat bun la Consiliul Judetean si vreau sa nu veniti la serviciu cu teama. Sefii si directorii nu au drepturi mai multe, ci responsabilitati mai multe. Nu aveti nevoie de intermediari pentru a ajunge in biroul meu pentru a discuta problemele de serviciu pe care le intampinati”, a spus Daniela Cimpean, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

Pentru eficientizarea activitatii, presedintele Daniela Cimpean a recomandat ca acelasi limbaj linistit si aceeasi atitudine linistita, europeana pe care ea le foloseste sa fie preluate de catre toti angajatii, iar relatia cu cetatenii care apeleaza la serviciile Consiliului Judetean Sibiu sa fie una bazata pe respect si pe promptitudine. „Nu concep ca cineva dintr-un birou sa fie cocosat de treaba, iar altul sa nu faca nimic. Trebuie sa lucram in echipa. Un rezultat bun pentru echipa este un rezultat bun pentru fiecare in parte si va dezvaului ca voi cauta solutii ca sa recompensez performanta si pe cei dintre dumneavoastra care isi dau tot interesul”, a mai adaugat Daniela Cimpean.

La randul sau, vicepresedintele Wiegand Fleisher a spus ca se bucura sa formeze o echipa impreuna cu conducerea institutiei, dar si cu angajatii „Imaginea fiecaruia dintre noi creeza imaginea intregii echipe, iar daca toti ne facem datoria, imaginea institutiei va avea de castigat”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279