SPORT

Relatia cu Klaus Iohannis nu l-a ajutat. Marius Vecerdea, infrangere grea in fata conducerii FRT

Relatia cu Klaus Iohannis nu l-a ajutat. Marius Vecerdea, infrangere grea in fata conducerii FRT

klaus Johannis cu marius vecerdea si victor cornea

Sibianul Marius Vecerdea a inregistrat o infrangere grea, in lupta pentru debarcarea conducerii Federatiei Romane de Tenis (FRT). Membrii Adunarii Generale a federatiei, intrunita la Poiana Brasov, au respins propunerea lui Vecerdea, de a introduce pe ordinea de zi un punct in care sa se discute revocarea Comitetului Director al forului condus de George Cosac.

Clubul sportiv Pamira din Sibiu, detinut de Marius Vecerdea – finul si antrenorul de tenis al presedintelui Klaus Iohannis – a cerut Adunarii Generale a FR Tenis revocarea Comitetului Director al forului, pentru „management defectuos, promisiuni nerespectate si lipsa de transparenta”.

La votul privind introducerea pe ordinea de zi a acestui punct, 73 de membri s-au declarat impotriva, trei s-au abtinut, iar zece au fost pentru. Adunarea Generala ordinara s-a desfasurat apoi dupa ordinea de zi stabilita anterior.

Marius Vecerdea, care este si antrenor de tenis, acuza conducerea forului prezidat de George Cosac ca apara doar interese personale si ca incearca sa ofere functii si pozitii administrative in Comitetul Director, desi acestea sunt stabilite de Adunarea Generala de alegeri.

Omul de afaceri sibian Marius Vecerdea este finul presedintelui Klaus Iohannis, in perioada in care era primar al Sibiului, Iohannis si sotia acestuia cununandu-i pe Vecerdea si pe sotia sa.

Dupa vot, presedintele FRT, George Cosac a declarat ca nu este suparat pe Marius Vecerdea pentru tentative lui de a-l da jos. „Nu am cum sa fiu suparat sau deranjat si nici nu am niciun motiv de scandal. Nu o iau ca pe o dusmanie, ramanem prieteni si il invit alaturi de noi. In tenis nu exista scandal, oamenii chiar se pot intelege omeneste si pot face lucruri bune impreuna. Chiar il astept pe Marius Vecerdea sa vina alaturi de noi pentru ca sunt convins ca putem colabora foarte bine. Nu cred ca el are ceva personal cu mine, consider ca poate a incercat sa testeze astfel electoratul, in vederea alegerilor din 2017, altceva nu stiu ce sa spun legat de dorinta lui exprimata astazi in fata membrilor Adunarii Generale”, a spus conducatorul FRT.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349