SANATATE

Restrictii de vizitare a bolnavilor internati la Spitalul Judetean Sibiu

Restrictii de vizitare a bolnavilor internati la Spitalul Judetean Sibiu

Vizitarea bolnavilor internati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a fost restrictionata, programul fiind redus la maxim trei ore pe zi, iar in unele cazuri chiar interzis, anunta conducerea SCJU Sibiu.

275 de ani impliniti de Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Augustin Sibiu!2

„Urmare a recomandarilor primite de la Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din Romania si de la Directia de Sanatate Publica Sibiu, in contextul in care numarul afectiunilor respiratorii este in crestere, sectiile SCJU Sibiu au fost informate ca programul de vizitare a pacientilor a fost redus la maxim 3 ore/zi si un singur apartinator (simultan) la un pacient. Orarul de vizitare va fi stabilit de fiecare sectie in parte, in functie de specificul activitatii din cadrul acesteia si afisat corespunzator. Exceptie face Sectie Clinica Boli Infectioase unde, datorita adresabilitatii ridicate din aceasta perioada, s-a decis restrictionarea accesului apartinatorilor, ca masura de preventie care va fi in vigoare pana la scaderea numarului de afectiuni respiratorii. Pacientii internati in cadrul acestei sectii pot primi pachete de la apartinatori zilnic in intervalul orar 13,30 -14,30”, se arata intr-un comunicat.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309