ACTUALITATE

Restrictii in trafic pentru executia unor lucrari la retelele de utilitati din Sibiu!

Restrictii in trafic pentru executia unor lucrari la retelele de utilitati din Sibiu!

Restrictii in trafic pentru executia unor lucrari la retelele de utilitati!2

Lucrarile la retelele de utilitati din Sibiu continua si in urmatoarea perioada, in paralel cu modernizarea carosabilului si trotuarelor pe o serie de strazi din Sibiu.

Sensul giratoriu de la intersectia bulevardului Corneliu Coposu cu strada Constitutiei si strada Hermann Oberth va fi afectat in zilele de sambata, 23 august si duminica, 24 august de o serie de lucrari la reteaua de canalizare. Pana in prezent constructorul a executat trecerea cu conductele pe o parte a acestui sens giratoriu, urmand ca in zilele mentionate mai sus sa traverseze si partea dinspre Spital. Traficul in aceasta zona nu va fi intrerupt, insa se va circula cu devieri care vor fi semnalizate corespunzator.

In zona Dioda, SC Apa Canal SA va incepe de luni, 25 august lucrarile de modernizare a retelei de distributie a apei potabile. In decurs de aproximativ trei luni, constructorul va executa lucrarile mentionate pe aleile si in parcarile din aceasta zona. Pentru a permite totusi accesul locatarilor, traficul si parcarea vor fi restrictionata pe portiuni mici. Prima portiune in care se vor executa astfel de lucrari este cea din spatele cladirii Administratiei Financiare Sibiu.

Si SC Electrica SA va efectua o serie de lucrari la reteaua proprie in urmatoarea perioada. In data de 26 august firma specializata va demonta cablurile electrice suspendate pe fatadele imobilelor de pe strada General Magheru (tronsonul dintre strada Gh. Lazar si Biserica Ursuline), in data de 27 august echipele vor lucra pe strazile Selarilor, Barbierilor si Manejului, iar in data de 28 august acelasi tip de lucrari va fi efectuat pe strada Felinarului, unde va fi necesara inchiderea traficului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279