ADMINISTRATIE

Restrictii in trafic. Zona Dioda intra in reparatii

Restrictii in trafic. Zona Dioda intra in reparatii

Traficul in zona Dioda va fi inchis incepand din 20 iunie, iar accesul locatarilor se va face cu restrictii, pentru a permite executia lucrarilor de modernizare programate de Primaria Sibiu, anunta municipalitatea intr-un comunicat de presa.

Zona Dioda sibiu

”Termenul de executie a lucrarilor este pana la sfarsitul lunii ianuarie 2017, dar constructorul isi propune ca pana la sfarsitul lunii noiembrie sa modernizeze carosabilul, trotuarele si iluminatul public si sa reconfigureze locurile de parcare. Data fiind extinderea acestor lucrari, Comisia de Circulatie a aprobat inchiderea traficului in zona cuprinsa intre bulevardul Vasile Milea, Calea Dumbravii si strada Oituz, in perioada mentionata” se precizeaza in comunicat. Lucrarile se vor executa pe rand, pe arii mai restranse ale cartierului, astfel ca accesul locatarilor va fi totusi permis, in functie de zona unde se executa efectiv lucrarile. Se vor efectua in urmatoarele luni lucrari de modernizare a carosabilului si trotuarelor, a aleilor dintre blocuri, va amenaja parcari inierbate, guri de scurgere a apei pluviale, va moderniza reteaua de iluminat stradal si va amenaja si tubulatura in care pot fi coborate ulterior cablurile suspendate de catre firmele detinatoare.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309