EVENIMENT

Retinut in baza mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea!

Retinut in baza mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea!

Retinut in baza mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea!2

In data de 13 octombrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au organizat si desfasurat o actiune specifica pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care a fost identificat si prins un barbat in varsta de 43 de ani din municipiul Medias, pe numele caruia, in data de 03 octombrie, Judecatoria Tarnaveni a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

Barbatul a fost condamnat la un an inchisoare pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei rutiere, iar in prezent, se afla incarcerat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Sibiu.

ATENTIE!

Stimati cetateni, NU VA LASATI INSELATI!!!

Nu dati curs si nu raspundeti solicitarilor venite din partea persoanelor necunoscute atunci cand va contacteaza fie telefonic, fie se prezinta la usa dumneavoastra oferindu-va produse la promotii care par de nerefuzat!

Nu va lasati emotionati de false informatii potrivit carora persoane apropiate au suferit un accident rutier, ajutorul dumneavoastra fiindu-le neaparat necesar!

Nu depuneti bani in conturi bancare deschise pe numele unor persoane necunoscute, mai ales pentru cauze despre care nu detineti informatii oficiale.

Nu dati nimanui banii proveniti din pensie, chiar daca la usa dumneavoastra se prezinta diferite persoane afisand calitati oficiale (ex. politist). Retineti, politistii nu se prezinta la usa dumneavoastra solicitandu-va sume de bani, sub niciun pretext.

RETINETI! Persoanele vizate sunt cele de varsta a doua si a treia, care se presupune ca au bani si rude care nu se afla in proximitatea lor.

Pe ce mizeaza infractorii:

— incapacitatea de a evalua veridicitatea situatiei in stare de anxietate si conditii presante;

— incapacitatea de evalua rational situatia in stare de urgenta;

— empatia si compasiunea ridicate ale victimei, precum si predispozitia acesteia de a se increde usor in oameni.

In cazul in care va aflati intr-o astfel de situatie, apelati de indata

Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349