CULTURA

Rezerva-ti un loc la CibinFEST 2014!

Rezerva-ti un loc la CibinFEST 2014!

Rezerva-ti un loc la CibinFEST 2014!2

• 23 de mese rezervate in primele 24 de ore!

Ultimul weekend din luna septembrie aduce din nou la Sibiu distractia, valuri de bere si multa buna dispozitie, la CibinFest 2014. La editia de anul trecut, mii de oameni au intrat in atmosfera tipica unui festival de bere autentic in cortul imens montat in centrul Sibiului. Locurile la mese s-au dovedit a fi la mare cautare si de mai multe ori, in fiecare seara a trebuit restrictionat temporar accesul in cort pentru a evita supraaglomerarea acestuia. Pregatirile pentru CibinFEST 2014 sunt in toi. Evenimentul se va desfasura in perioada 25 – 28 septembrie, in Piata Mare din Sibiu.

Pentru prima data, in 2013, a fost pus in practica un sistem de rezervari online, prin care oricine putea sa se asigure ca va gasi o masa libera la orele de varf. Astfel se putea efectua o rezervare pentru o masa de 10 persoane, incepand cu ora 18. Acest sistem a fost foarte bine primit de public si in fiecare seara zeci de mese au fost rezervate.

Pentru a intra in randul festivalurilor de bere cunoscute in lume, din data de 18 august a fost activat sistemul de rezervari pentru editia 2014. Astfel, utilizand pagina www.cibinfest.ro se poate alege data si numarul de mese pentru care se solicita rezervarea. Rezervarea se face pentru o masa intreaga de 6 persoane si este valabila incepand cu ora 18, existand posibilitatea de a include si consumatia. Plata se poate face online, cu cardul, iar persoanelor juridice care organizeaza o petrecere de firma li se ofera posibilitatea emiterii unei facturi si plata prin ordin de plata.

In primele 24 de ore de la activarea sistemului a fost deja rezervat un numar de 23 de mese. Rezervarea unei mese asigura vizitatorilor un loc la unul dintre cele mai in voga evenimente ale anului si garanteaza ore bune de distractie. Numarul de mese disponibile pentru rezervare este limitat la maxim 30% din capacitatea cortului.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociatia Events For Tourism in parteneriat cu A1 Events, actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producatorul de bere Ursus. Mai multe informatii pe site-ul www.cibinfest.ro sau facebook.com/cibinfest


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279