SPORT

Romani contra romani in Cupa Davis de la Sibiu. Un moldovean si un ardelean in echipa Israelului

Romani contra romani in Cupa Davis de la Sibiu. Un moldovean si un ardelean in echipa Israelului

israel_cupa davis sibiu 2015

Partida de tenis dintre Romania si Israel, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 6-8 martie, in cadrul Cupei Davis va avea o istorie aparte. Aceasta deoarece, doi dintre componentii echipei Israelului, jucatorul Dudi Sela si capitanul Eyal Ran au puternice radacini romanesti, parintii celor doi fiind romani 100%.

In cazul lui Sela, mama este nascuta in Petrosani, iar tatal in Bucuresti, in timp ce parintii capitanului nejucator sunt originari din Piatra Neamt si Bucuresti.

„Imi plac sarmalele si bulzul foarte mult, iar Dudi face o mamaliga foarte buna”, a dezvaluit Eyal Ran. In ceea ce priveste limba romana, ambii stiu „putin”. „Cand eram copil mic, parintii vorbeau in romana cand nu vroiau sa intelegem noi ce spun. Eu acum inteleg cate putin, dar nu atat de mult cat as vrea”, a mai spus Ran, completat de Sela, care spune ca „stiu doar cuvinte urate si nu vreau sa vi le spun”.

In privinta confruntarii cu jucatorii pregatiti de Andrei Pavel (Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea), israelienii considera ca romanii sunt favoriti, dar ei vor incerca sa castige.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349