ACTUALITATE

S-a incheiat editia Hard Enduro Competition Sibiu 2014! Vezi castigatorii!

S-a incheiat editia Hard Enduro Competition Sibiu 2014! Vezi castigatorii!

S-a incheiat editia Hard Enduro Competition Sibiu 2014! Vezi castigatorii!2

Castigatorii editiei Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) 2014 sunt Ervin Kovacs la clasa Profi, iar cehul Cyprian Zdenek la clasa Hobby.

Duminica s-a incheiat a opta editie HECS, iar cei mai buni dintre cei aproximativ 80 de concurenti aliniati la start au fost aplaudati si premiati in cadrul Festivitatii de premiere desfasurate la Complexul Agroturistic Saliste.

Cursa „Back to the roots” a fost foarte animata, iar traseul offroad tehnic si dificil i-a pus la incercare grea pe rideri. Dupa runda de calificare de vineri si doua zile de offroad, s-a stabilit clasamentul general. Ocupantii primelor trei locuri de la cele doua clase de concurs, Hobby si Profi, au primit premii in valoare de peste 5000 de euro.

Intrat in concurs cu numarul 9, Ervin Kovacs, din partea clubului BGS Motorsport Bucuresti, a castigat nu doar Prologul HECS 2014 la clasa Profi, ci si-a adaugat in palmares si titlul de campion HECS 2014. Norbert-Levente Jozsa, colegul sau de echipa, l-a urmat pe treapta a doua a podiumului, iar pe locul trei s-a clasat Zsolt Varga.

La clasa Hobby, veteranul ceh Zdenek Cyprian i-a devansat pe Daniel Nicolae si Andrei Botoaca, ceilalti doi ocupanti ai podiumului.

Sursa: agerpres.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309