DIVERTISMENT

S-a lansat cel mai luxos vas de croaziera din lume: Cum arata, ce primesti si cati romani isi permit o noapte la bord!

S-a lansat cel mai luxos vas de croaziera din lume: Cum arata, ce primesti si cati romani isi permit o noapte la bord!

Vacantele pe un vas de croaziera nu mai sunt de mult un vis irealizabil pentru romani, insa cand vorbim despre cel mai luxos “hotel plutitor” din lume, sunt putini cei care si-ar permite un sejur.

The Seven Seas Explore2

Vasul de croaziera „The Seven Seas Explorer”, detinut de compania norvegiana Cruise Line Holdings, este un vas care a costat 450 milioane de dolari şi are o capacitate de 750 de pasageri, fiind un triumf al luxului, scrie Bloomberg.

„Aceasta idee, ca cei 1% din lume (cei foarte bogati) fac parte dintr-un imperiu al raului, s-a terminat. Acum este timpul sa sarbatorim succesul, bogatia. Acest vas este un trofeu pentru cei 1%”, a declarat Frank Del Rio, preşedinte şi CEO al Norwegian Cruise Line Holdings, compania care detine cel mai luxos vas de croaziera din lume.

Potrivit Business Magazin, la realizarea interiorului au contribuit trei echipe de designeri şi niciun moft nu le-a fost refuzat de catre finantatori. Au acceptat chiar şi o sculptura din bronz, cu o greutate de trei tone, ce a costat 500.000 de dolari, amplasata la intrarea in restaurant.

Vasul are 375 de apartamente impartite in zece categorii, toate cu marmura in baie şi balcoane uriaşe, iar cel mai scump este Regent Suite, care costa 10.000 de dolari pe noapte. Fiecare rezident este servit la discretie cu şampanie de lux, precum Veuve Clicquot sau Jacquart.

Cel mai mare apartament este Regent Suite care se intinde peste 1.300 de mp, unde te poti odihni pe patul Savoir No.1 care costa 90.000 de dolari şi alti 60.000 pentru a-l instala in apartament.

Cel mai ieftin bilet care poate fi achizitionat acum este pentru o calatorie de zece zile in Caraibe (plecare din Miami), in martie 2017, care va costa cel putin 5.500 de dolari.

In interiorul „The Seven Seas Explorer” se afla opt restaurante, unde se preconizeaza ca se vor consuma 1.000 de sticle de şampanie in fiecare saptamana.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309