ACTUALITATE

S-a stabilit numele viitorului partid de Dreapta: PNL+PDL=PNL. Joi va fi anuntat oficial

S-a stabilit numele viitorului partid de Dreapta: PNL+PDL=PNL. Joi va fi anuntat oficial

pnl-pdl

Viitorul partid ce va rezulta din fuziunea PNL si PDL va ramane asa cum a anuntat presedintele liberal Klaus Johannis, in momentul in care a fost ales lider al PNL, anunta Mediafax.

Echipele de negociere pentru fuziunea PNL-PDL au finalizat discutiile, ajungand la o intelegere privind Statutul noului partid, numele si protocolul de fuziune. Liberalii si reprezentantii PDL au convenit, miercuri, ca numele partidului rezultat din fuziunea celor doua formatiuni sa fie „PNL”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din echipele de negociere.

Echipele de negociere pentru fuziunea PNL-PDL au finalizat miercuri discutiile, ajungand la o intelegere privind Statutul noului partid, numele si protocolul de fuziune, au anuntat Catalin Predoiu si Ludovic Orban, refuzand sa precizeze numele noului partid pana la momentul votului din BPN al PDL.

Surse din echipele de negociere au declarat, pentru MEDIAFAX, ca viitorul partid se va numi „PNL”.

Aceasta decizie urmeaza sa fie validata miercuri in sedinta BPN al PDL, care este programata sa inceapa la ora transmiterii acestei stiri, precum si in sedinta Delegatiei Permanente a liberalilor, care va avea loc luni.

Toate raspunsurile vin joi

Maine veti avea raspuns, mai avem inca o runda de discuţii maine (joi – n.r.). O sa aveti raspuns si la nume, o sa aveti raspuns si la imn, o sa aveti raspuns si la sediu, o sa aveti raspuns la toate problemele pe care le-am prezentat in Statut”, a precizat liderul PNL, Vasile Blaga.

Acesta a mai spus ca in Statut a fost pus ”un accent deosebit pe continuarea politicilor de aparare a statului de drept”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279