INTERNATIONAL

S-a sucit lumea! Ce vor sa faca britanicii din Romania!

S-a sucit lumea! Ce vor sa faca britanicii din Romania!

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeana produce efecte surprinzătoare. Daca pana acum romanii ar fi facut aproape orice pentru a obținimagee cetățenia britanică, începând de vineri, lucrurile s-au inversat.

Mai mulţi cetăţeni britanici stabiliţi în România, care lucrează aici, se gândesc serios să obţină cetăţenie română, spunând că în momentul de faţă, „Marea Britanie nu mai este o opţiune viabilă pentru oricine are aptitudini şi valoare profesională de oferit”.

Britanicii din România sunt nemulţumiţi de votul conaţionalilor lor. MEDIAFAX a stat de vorbă cu câţiva englezi stabiliţi de mai mulţi ani în România, unde lucrează sau au deschis afaceri. Toţi spun că iau serios în considerare opţiunea unei cetăţenii române şi că nu le vine să creadă că Marea Britanie a votat pentru Brexit. Există, însă, posibilitatea reală ca Parlamentul să nu valideze votul, aceasta fiind ultima portiţă pentru a salva situaţia, speră aceştia.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279