SPORT

Salvatore Arcarese continua lupta in Eurocup Clio pe circuitul de la Nürburgring!

Salvatore Arcarese continua lupta in Eurocup Clio pe circuitul de la Nürburgring!

Salvatore Arcarese continua lupta in Eurocup Clio pe circuitul de la Nürburgring!

Dupa primele puncte din acest sezon, obtinute pe circuitul Motorland Aragon in Spania, Salvatore Arcarese isi continua evolutia in Eurocup Clio alaturi de echipa Rangoni Corse pe circuitul Nürburgring din Germania.

Circuitul de la Nürburging, in Germania, gazduieste in acest weekend etapa a doua din Eurocup Clio, o competitie monomarca in care se concureaza cu Noul Renault Clio si care face parte din World Series by Renault. Salvatore Arcarese a mai concurat pe circuitul german in 2012, iar obiectivul este de a termina ambele curse in top cinci.

„Cel mai bun rezultat de la Nürburgring a fost locul 8, dar anul acesta mi-am propus sa ma lupt pentru o clasare in top cinci la fiecare cursa. Este important sa-mi intru in ritm in calificari pentru ca aici pozitia pe grila conteaza foarte mult”, a spus Salvatore Arcarese.

In prima etapa a sezonului, Salvatore Arcarese a adunat 10 puncte si se afla pe locul 8 in clasamentul general.

„Ma simt foarte bine la noua echipa, Rangoni Corse, si daca nu as fi fost lovit permanent din spate in cursa a doua din Spania eram pe o pozitie mai buna acum. Vor fi doua curse extrem de disputate in acest weekend si voi incerca sa evit orice fel de incidente. Mi-am propus sa adun cat mai multe puncte aici pentru ca vreau sa intru in lupta pentru un loc pe podium in clasamentul general”, a mai spus Salvatore Arcarese.

Cele doua curse de pe Nurburgring vor fi transmise in direct de postul Motors TV, post retransmis si in Romania in reteaua operatorului de cablu UPC. Cursa de sambata, 12 iulie, va fi transmisa in direct de la ora 16:40, ora Romaniei, iar duminica, 13 iulie, cursa a doua va incepe la ora 15:00.

In Eurocup Clio, competitia in care se concureaza cu modele Clio perfect identice, mai sunt programate doua etape, in afara celei din Germania, la Paul Ricard in Franta (27 – 28 septembrie), si la Barcelona in Spania (18 – 19 octombrie).

„Este un sezon scurt anul acesta, dar voi participa si la o etapa sau doua din Eurocup Clio Italia si in functie de rezultate voi decide care va fi programul pentru sezonul urmator”, a adaugat pilotul roman.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275