SPORT

Scandal la Cisnadie. Primarul Huja cere interventia DNA!

Scandal la Cisnadie. Primarul Huja cere interventia DNA!

HANDBAL - U ALEXANDRION CLUJ - CS MAGURA CISNADIE

Partida cu scantei in Liga Nationala de handbal feminin, intre CS Magura Cisnadie si Rapid Bucuresti. Cu o victiorie in meciul de sambata, gruparea din judetul Sibiu si-ar fi asigurat, practic, cel putin locul pentru barajul de ramanere in prima liga, insa bucurestencele au invins (33-29) iar acum Magura mai are doar 4 puncte avans.

Conform prosport.ro, primarul din Cisnadie Gheorghe Huja a fost foc si para pe arbitri la finalul intalnirii. Acesta ar fi intrat in vestiar si, potrivit surselor site-ului, l-ar fi lovit peste mana de unul dintre arbitri. ”Pentru ce sa fiu umilit acasa de niste golani?”, a spus Huja, care cere interventia DNA si in handbal, asa cum s-a intamplat la fotbal.

„Nu voi face niciun protest dupa acest joc. Dar cred cred mai multi primari, ordonatori de credite, ar trebui sa ne adunam si sa luam o decizie vizavi de ce se intampla in Federatia Romana de Handbal. Mai multi arbitri si observatori sunt pe mana si fac jocurile. Pana nu va intra DNA in handbal si va actiona la fel ca la fotbal nu se va face curatenie. Tata e conducator, este observator, fiul este arbitru, nepotul este nu stiu ce. Arbitrii fac jocurile, o mare parte au relatii cu cluburile si isi iau dreptul!”, a mai spus Huja. Intrebat daca are dovezi, primarul din Cisnadie a sustinut ca nu detine probe efectiv, dar „se vede foarte clar dupa cum se arbitreaza. Urmariti si meciul dintre Slobozia si Valcea, s-a vazut de la o posta ce trebuie sa se intample (n.r. primarul a lasat sa se inteleaga ca Slobozia a fost defavorizata). Sunt echipe care sunt calcate pe cap si alte cluburi vizavi de care FRH are obligatii” (prosport.ro).

Foto: oradesibiu.ro, prosport.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309