ACTUALITATE

Scandalul cartilor scrise in penitenciar. Comisia de etica a ULBS a amanat decizia

Scandalul cartilor scrise in penitenciar. Comisia de etica a ULBS a amanat decizia

mitropolit laurentiu streza

Profesorii sibieni implicati scandalul cartilor scrise de detinuti vor trebui sa mai astepte pana sa afle ce a decis Comisia de Etica a Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu in privinta lor.

Comisia a amanat luarea unei decizii in sedinta de azi, din cauza faptului ca nu au putut fi audiati toti cei implicati.

In cadrul sedintei din 26 ianuarie, in fata comisiei s-au prezentat conf. univ. dr. ing. Mirela Stanciu de la Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului si prof. univ. dr. ing. Gligor Ciortea, directorul general al Departamentului pentru Invatamant la Distanta si Frecventa Redusa, in timp ce prof. univ. dr. ing. Valentin Petrescu, din cadrul Facultatii de Inginerie si prof. univ. dr. Laurentiu Streza, Mitropolit al Ardealului, si-au formulat si transmis in scris punctele de vedere.

Singurul cadru universitar care nu a fost prezent a fost conf. univ. Doru Poiana de la Facultatea de Drept, care a formulat o cerere de amanare, neputand fi prezent intrucat este aparator intr-un dosar aflat pe rol la Curtea de Apel Alba Iulia. Comisia de Etica va stabili, impreuna cu conf. univ. Doru Poiana ziua din cursul acestei saptamani, in care acesta urmeaza sa se prezinte in fata Comisiei.

Comisia de Etica a ULBS precizeaza faptul ca, potrivit art. 6, al. 5 din Regulamentul de organizare si functionare, accesul tertilor la dosarul de caz este interzis, exceptie facand autoritatile competente ale Statului.

Dupa ce vor fi audiati toti cei implicati in acest caz, Comisia de Etica va lua o hotarare, care va fi facuta publica in integralitate.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279