SOCIAL

Scoala Altfel la ULBS. De la roboti la programe de studiu in strainatate

Scoala Altfel la ULBS. De la roboti la programe de studiu in strainatate

Elevi din Sibiu dar si din alte judete sunt asteptati sa viziteze Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, in cadrul programului “Scoala Altfel”, care se va desfasura, in acest an, in perioada 18-22 aprilie.

scoala altfel ULBS 2015

Acestia au oportunitatea sa viziteze facultatile din cadrul universitatii si pot participa la diversele activitati special gandite pentru ei, care sa-i ajute sa cunoasca diversele domenii de activitate, sa se dezvolte personal si sa descopere ce isi doresc sa studieze la terminarea studiilor liceale.

Evenimentul se va desfasura simultan in toate cele 9 facultati din cadrul universitatii, in intervalul orar 08:00-14:00 si vizeaza participarea la diverse activitati si workshop-uri, vizitarea salilor de curs si a laboratoarelor, precum si prezentarea programelor internationale derulate de catre universitate si a oportunitatilor de studiu in strainatate. Programul de activitati este unul amplu, cu numeroase propuneri din partea fiecarei facultati si include de la cursuri de prim-ajutor, ateliere de teatru, demonstratii cu robotii, exercitii de gandire creativa, workshop-uri de orientare in cariera, pana la workshop-uri  de transformare a deseurilor in arta, vizite tematice pe teren si activitati sportive.

Totodata, in perioada 19-21 aprilie 2016, elevii din anii terminali de liceu sunt invitati sa participe la evenimentul “Alege SMART!” care va cuprinde atat prezentarea ofertei educationale, a oportunitatilor si a facilitatilor oferite de universitate, cat si discutii libere cu studentii si cadrele didactice.

Programul detaliat al activitatilor se gaseste pe pagina universitatii la adresa    http://www.ulbsibiu.ro/ro/stiri/news.php?news_id=2602

Activitatile pregatite de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu cu ocazia programului ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” fac parte dintr-un amplu parteneriat pe care universitatea il are cu mediul preuniversitar, care vizeaza schimbarea atitudinii elevilor fata de pregatirea lor pentru viata profesionala si alegerea carierei potrivite.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349