Dezvoltare personala

Scoala de Vara: ‘Alege-ti cariera SMART!’ Nume mari vin sa le motiveze elevilor carierele

Scoala de Vara: ‘Alege-ti cariera SMART!’ Nume mari vin sa le motiveze elevilor carierele

Trei speackeri de top din mediul de business si academic din Romania vor veni in fata elevilor inscrisi in Scoala de Vara: ‘Alege-ti cariera SMART!’ organizata de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu pentru a le expune povestile lor de succes si vor incerca sa ii motiveze sa priveasca cu mai multa responsabilitate pregatirea pentru cariera si viata.

scoala de vara 2015 ulbs

 

Cea de a patra editie a scolii de Vara: ‘Alege-ti cariera SMART!’ va debuta luni, 18 iulie, cu doua evenimente motivationale: ‘Vreau sa fiu antreprenor’ organizat in parteneriat cu Romanian Business Leaders si ‘Cariera, singurul sens al vietii?’.

In Aula Magna a Facultatii de Medicina le vor vorbi elevilor presedintele Eurolines, Dragos Anastasiu, proprietarul Nod Pub, Anda Suciu si parintele profesor Constantin Necula.

‘Ne bucuram sa deschidem si aceasta editie a scolii de vara cu intalniri motivationale, inspirationale. Ii avem alaturi de noi pentru a le povesti elevilor si studentilor despre ceea ce conteaza nu numai in cariera, dar si in viata, pe Dragos Anastasiu si Anda Suciu, precum si pe parintele profesor Constantin Necula. Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu si-a asumat in ultimii ani un rol mai activ in motivarea si orientarea tinerilor, atat a elevilor, cat si a studentilor, pentru a-si gasi drumul potrivit in viata’, a declarat prorector Livia Ilie, coordonatorul scolii de Vara: ‘Alege-ti cariera SMART!’

Timp de 6 zile, elevi din Bucuresti, Iasi, Tulcea, Constanta, Navodari, Sibiu, Medias, Alba Iulia, Sebes, Blaj, Ramnicu Valcea, Focsani, alesi pe spranceana, vor deveni ‘studenti de vara’ la Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, participand la workshop-uri menite sa ii ajute sa descopere diversele profesii, sa isi faca o idee mai clara asupra a ceea ce ar vrea sa studieze la finalizarea studiilor liceale si, nu in ultimul rand, sa descopere oportunitatile si facilitatile oferite de Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu si de orasul Sibiu. Iar pentru ca experienta studenteasca sa fie completa, elevii vor locui in caminele universitatii, vor lua masa la cantina si vor interactiona permanent cu studentii voluntari, implicati in organizarea scolii de vara, care vor deveni mentori ai elevilor si care vor putea comunica mai usor cu acestia.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309