ADMINISTRATIE

Se depun proiecte pentru Agenda Culturala a Municipiului. Suma este mai mare decat anul trecut

Se depun proiecte pentru Agenda Culturala a Municipiului. Suma este mai mare decat anul trecut

 Se fac calcule in administratia locala Sibiu! Iohannis doreste colaborarea cu PDL!1Primaria Sibiu va finanta si in acest an, de la bugetul local, actiunile culturale. Consilierii au aprobat, in sedinta de joi, o suma care urmeaza sa fie alocata pentru cei care vor sa desfasoare evenimente culturale in municipiul Sibiu, aceasta fiind cu 600.000 lei mai mare decat in 2015.

“Am alocat din bugetul local o suma de 6,6 milioane de lei pentru agenda acestui an deoarece dorim sa sprijinim in continuare viata culturala a unui oras care si-a construit brand-ul ca locatie de turism cultural”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Prima sesiune de depunere a proiectelor pentru agenda culturala a acestui an va avea loc in perioada 29 ianuarie – 29 februarie 2016. Cei interesati pot depune proiectele la Registratura Primariei Municipiului Sibiu, strada Samuel Brukenthal nr. 2, de luni pana joi in intervalul orar 8.30-15.30 si vineri intre orele 8.30-13.00.

Cererea de finantare si Ghidul privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati culturale nonprofit de interes general pentru anul 2016 pot fi descarcate de pe site-ul www.sibiu.ro, sectiunea Agenda Culturala. Informatii suplimentare pot fi obtinute prin email: [email protected] sau telefonic: 0269.208.812.

In anul 2015, Agenda Culturala a cuprins un numar de 82 de proiecte, insumand aproximativ   6.000.000 lei si a acoperit domenii diverse de la muzica de toate genurile la film, teatru, festivaluri tematice, conferinte, simpozioane si multe altele.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309