SOCIAL

Se deschide Transfagarasanul! Vezi cum se va circula si pana cand va fi deschis!

Se deschide Transfagarasanul! Vezi cum se va circula si pana cand va fi deschis!

Transfagarasan, poza de sus de la Balea Lac

Drumul national DN 7C Transfagarasan a fost deschis intre Bascov (judetul Arges) si intersectia cu drumul national Brasov – Sibiu (judetul Sibiu) incepand de marti (1 iulie) pana in data de 31 octombrie 2014.

Potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, circulatia se desfasoara cu restrictii in anumite zone din cauza caderilor de pietre.

Pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 104+000 si kilometrul 130+000 (Balea Cascada) este interzisa circulatia pe timpul noptii, in intervalul orar 21,00 — 7,00.

Cu o lungime de 151 kilometri, drumul DN7CTransfagasan incepe in comuna Bascov, judetul Arges, si se termina la intersectia cu drumul DN1 intre Sibiu si Brasov, in apropierea comunei Cartisoara.

Transfagarasanul ajunge la altitudinea de 2.042 metri si este situat pe locul al doilea ca altitudine in Romania dupa soseaua Transalpina (DN67C), cu 2.145 m, din Muntii Parang.

Sursa: agerpres.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349