POLITICA

Se fac calcule in administratia locala Sibiu! Iohannis doreste colaborarea cu PDL!

Se fac calcule in administratia locala Sibiu! Iohannis doreste colaborarea cu PDL!

Se fac calcule in administratia locala Sibiu! Iohannis doreste colaborarea cu PDL!2

Se fac calcule in administratia locala Sibiu, Klaus Iohannis declarand ca asteapta pozitia organizatiei judetene a partidului, dar si pozitia PDL, intrucat doreste colaborarea.

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, care este si primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca se vor initia demersuri pentru a schimba majoritatea actuala din Consiliul Judetean Sibiu si inlocuirea vicepresedintelui PSD al institutiei si a precizat ca inca nu a fost luata in discutie aceasta chestiune.

„Tema Consiliului Judetean nu am abordat-o. O sa o discutam, o sa vedem. Pentru mine va fi importanta pozitia organizatiei judetene PNL care va trebui sa se pozitioneze si, evident, intr-un interval relativ scurt de timp, si pozitia filialei PDL, cu care dorim sa colaboram in administratia locala”, a declarat Iohannis.

Intrebat daca el va discuta cu liderii locali ai PDL, Iohannis a raspuns:

„Eu, mai degraba cu domnul Blaga”. El a adaugat ca problemele locale se vor dezbate intre liderii locali ai celor doua partide.

 

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279