SOCIAL

Se redeschide sauna Baii Populare. 10 lei biletul pentru o ora

Se redeschide sauna Baii Populare. 10 lei biletul pentru o ora

sauna baia populara
Sauna Baii Populare Sibiu se redeschide publicului marti, 23 septembrie, dupa lucrari importante de modernizare ce au costat putin peste 130.000 lei, anunta Primaria Sibiu.
Complexul saunei este alcatuit din 32 de cabine de sudatie in care s-a refacut zugraveala si vopsitoria, o sauna umeda si o sauna uscata care au fost de asemenea igienizate prin zugravire si vopsire. Fiind o sauna romano-irlandeza, complexul include si doua bazine, unul cu apa calda si unul cu apa rece. Ambele au fost repardosite, peretii fiind placati cu mozaic din sticla. Si instalatiile de filtrare au fost inlocuite, curatarea apei din bazine facandu-se astfel conform cerintelor in domeniu. Contractul de lucrari a presupus de asemenea si instalarea unui echipament de transfer termic si a unor sisteme auto¬matizate care sa masoare si sa controleze dozarea clo¬rului si PH-ul in procedurile de dezinfecţie si tratare a apei din bazine. Valoarea lucrarilor a fost de 130.081 lei, fara TVA, fonduri provenite din bugetul local.
Sibienii sunt asteptati sa se bucure de acest spatiu modernizat, tariful pentru o ora fiind de 10 lei. De asemenea, se pot cumpara abonamente pe o saptamana sau o luna, pensionarii beneficiind de reduceri, iar veteranii de razboi beneficiind chiar de gratuitate.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279