SPORT

Se vand bilete pentru meciul de Cupa Davis Romania-Israel, de la Sibiu. Vezi cat costa

Se vand bilete pentru meciul de Cupa Davis Romania-Israel, de la Sibiu. Vezi cat costa

2-cupa-davis-victor-hanescu-vs-mikhail-youzhny-2072482294

Un abonament la partida Romania – Israel, contand pentru primul tur al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis, ce se va disputa in perioada 6-8 martie, la Sibiu, va costa 100 de lei, in timp ce un tichet de o zi va fi 40 de lei, se arata intr-un comunicat al Federatiei Romane de Tenis.

Biletele si abonamentele vor fi puse in vanzare incepand de marti, acestea urmand sa fie disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio semnalizate, Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Copiii prescolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupand acelasi loc cu persoana majora care ii insoteste, detinatoare a unui bilet/abonament.

Citeste si Partenerul de tenis al presedintelui Iohannis, cooptat in lotul de Cupa Davis

Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu se vor disputa vineri, 6 martie, (incepand cu ora 13.00), meciul de dublu va avea loc sambata, 7 martie, (de la ora 15.00), iar duminica, 8 martie, celelalte doua meciuri de simplu (incepand cu ora 13.00).

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275