POLITICA

Sebastian Ghita, despre cuplul prezidential: Iohannis aproape de demisie, Carmen ar putea avea dosar penal

Sebastian Ghita, despre cuplul prezidential: Iohannis aproape de demisie, Carmen ar putea avea dosar penal

Unul din cei mai controversati politicieni si oameni de afaceri din Romania, fostul patron al echipei de baschet CSU Asesoft Ploiesti, Sebastian Ghita a facut o declaratie socanta in plenul Parlamentului, in privinta presedintelui Klaus Iohannis si a sotiei lui, Carmen.

”Presedintele Klaus Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui posibil dosar pe care, cumva, sotia sa il poate avea”, a spus Ghita, de la tribuna Parlamentului, potrivit realitatea.net.

In sedinta in care parlamentarii erau pusi in situatia de a permite sau nu retinerea si arestarea lui Ghita, acesta s-a plans de tratamentul la care sunt supusi politicienii.

”Parlamentul Romaniei este supus unui presiuni uriase. Scopul este instaurarea fricii prin hartuirii si folosirea arestarii ca intrument modern de tortura. Iata ce scrie ieri Dan Tapalaga, apostolul arestarilor: „Arestarea lui Ghita poate deschide calea unor noi denunturi”. Asta vrem sa facem? Calin Popescu Tariceanu este amenintat cu dosare de fosti apropiati. Președintele Klaus Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui posibil dosar pe care, cumva, sotia sa il poate avea.  Valeriu Zgonea are doua dosare in lucru. Sefii tuturor partidelor politice din Romania sunt in instanta sau au dosare, inclusiv Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Sefii institutiile de presa au dosare. M-am intrebat si eu de ce imediat dupa alegerile prezidentiale am devenit tinta: acest lucru se intampla pentru a ma forta sa fiu denuntator. Vor sa il denunt pe Victor Ponta. Nu am nimic de denuntat despre activitatea lui Victor Ponta. Aminteam despre dosarul sotiei preseidntelui Iohannis. Am vazut-o cu totii pe sotia lui Liviu Dragnea pentru o acuzatie minora. Procurorii se chinuie de un an de zile sa ii faca un dosar si sotiei lui Victor Ponta. Vreti sa va spun de unde am informatia asta? De pe site-ul comisarul.ro. Lumea da vina pe noi pe parlamentari pentru acest spectacol al catuselor. Nu putem sa construim o tara ca o inchisoare”, a spus Sebastian Ghita.

Sursa: realitatea.net

carmen si klaus iohannis


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279