INTERNATIONAL

Secretele presedintilor americani. Ce faceau JF Kennedy si Reagan la Casa Alba si ce a patit Bill Clinton cand si-a inselat sotia

Secretele presedintilor americani. Ce faceau JF Kennedy si Reagan la Casa Alba si ce a patit Bill Clinton cand si-a inselat sotia

kennedy

Povestile valetilor, cameristelor si ale altor fosti angajati ai Casei Albe au fost reunite de jurnalista Kate Andersen Brower intr-o carte ce va fi lansata marti in SUA si care prezinta momente intime ale presedintilor americani surprinse de fostii lucratori de la resedinta prezidentiala.

Cartea se intituleaza „The Residence: Inside the Private World of the White House” („Resedinta: In interiorul lumii private a Casei Albe”, n.r.) si va fi lansata marti de editura Harper, in Statele Unite ale Americii, potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit unor relatari din presa americana, care a avut acces la unele pasaje din viitorul volum, printre povestile prezentate de jurnalista Kate Andersen Brower, autoarea cartii, se numara relatari referitoare la relatia lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky si reactia foarte agresiva a lui Hillary Clinton fata de sotul sau la aflarea vestii.

Astfel, valetii Casei Albe ar fi stiut de mai multi ani de relatia apropiata a lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky. Fostii angajati intervievati de Brower au povestit ca Hillary Clinton ar fi reactionat foarte violent in momentul in care scandalul a izbucnit in presa, lovindu-l pe presedintele Clinton, atunci in functie, cu cartile de pe noptiera, intr-atat de tare incat lenjeria de pat a cuplului prezidential a fost patata cu sangele fostului presedinte.

Angajatii de la Casa Alba nu au avut acces doar la detalii intime din relatia sotilor Clinton, ci au putut vedea si fetele ascunse ale mai multor presedinti, informatii ce au ramas necunoscute de publicul larg.

Unii au relatat modul in care Nancy Reagan a condus Casa Alba cu o mana de fier, de multe ori certandu-l pe sotul sau, Ronald Reagan, iar un angajat a povestit cum, la un moment dat, l-a surprins pe presedintele John F. Kennedy inotand gol cu secretarele sale .

Volumul contine, de asemenea, relatari despre presedintele Barack Obama si sotia lui Michelle, care au fost surprinsi dansand pe cantecul „Real Love” al artistei Mary J. Blige, prima doamna purtand in acel moment o pereche de pantaloni sport de bumbac, largi.

Cartea care va fi lansata marti include interviuri cu peste 100 de fosti angajati ai Casei Albe, dar si cu cativa membri ai unora dintre familiile prezidentiale care au locuit in cea mai cunoscuta cladire din Washington.

Lansarea volumui are loc la cateva saptamani dupa ce ziarul Washington Post a publicat, la rubrica de barfe, informatia potrivit careia o femeie care se ocupa de aranjamentele florale din Casa Alba „a fost escortata in afara cladirii” dupa ce contractul sau a fost incheiat fara preaviz. Lauira Dowling, in varsta de 55 de ani, originara din statul american Virginia si care a studiat la Paris, a lucra sase ani pentru administratia Obama inainte de a termina colaborarea cu Casa Alba. Potrivit unor zvonuri, totul ar fi plecat de la o cearta cu Michelle Obama.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279