SOCIAL

Sedinta extraordinara a consilierilor judeteni!

Sedinta extraordinara a consilierilor judeteni!

Sedinta extraordinara a consilierilor judeteni!2

Consilierii judeteni s-au intalnit, astazi 10 iulie, in cadrul unei sedinte extraordinare a carei ordine de zi a cuprins doua proiecte de hotarare, ambele fiind aprobate in unanimitate.

Primul proiect de hotarare vizeaza transmiterea dreptului de administrare a imobilului Rampa de Gunoi Valea Remetea – Dealul Daii in favoarea Primariei Municipiului Sibiu. Acest demers vine in urma finalizarii inchiderii gropii de gunoi din Dealul Daii, actiune realizata in cadrul celui mai mare proiect al Consiliului Judetean Sibiu „Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Sibiu”. Primaria Municipiului Sibiu va fi cea care va asigura paza, conservarea si monitorizarea depozitului neconform de gunoi din Dealul Daii.

Cel de-al doilea proiect de hotarare se refera la actualizarea unui extras de carte funciara al CJS pentru Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, in vederea accesarii unei finantari din fonduri europene pentru realizarea proiectului „Centru de cercetare invaziva si nominalizata in domeniul patologiei cardiace si vasculare la adulti”, in cadrul Spitalului Clinic Judetean Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349