POLITICA

Sefii PNL vin la Sibiu. Politica, teatru si alegeri

Sefii PNL vin la Sibiu. Politica, teatru si alegeri

alina gorghiu pnl

Aproape intreaga conducere a Partidului National Liberal va fi, in week-end, la Sibiu. In frunte cu co-presedintele Alinga Gorghiu, liderii liberali vor merge la teatru, vor vizita o fabrica si vor discuta despre alegerile de anul viitor.

Programul liberalilor la Sibiu va incepe cu o conferinta de presa la care vor participa, pe langa Alina Gorghiu, primarul Aradului, Gheorghe Falca, si cei doi co-presedinti ai filialei Sibiu, Raluca Turcan si Mircea Cazan.

Apoi, de la ora 16,00 este programata sedinta Colegiului Director Județean al PNL Sibiu, iar de la ora 19,00, liberalii au program cultural. Acestia vor viziona piesa de teatru OIDIP, din cadrul Festivalului Intrnational de Teatru de la Sibiu (FITS).

Sambata dimineata liderii PNL vor vizita o firma germana, din Zona Industriala Vest, dupa care vor pune la cale strategia pentru alegerile de anul viitor, într-o sedinta regionala.

La unele evenimente din program vor mai participa Marian Petrache si Gheorge Flutur, secretari generali ai PNL, Dan Motreanu si Teodor Atanasiu, prim-vicepreședinți ai PNL, Mihai Voicu si Florin Alexe vicepreședinți ai PNL si Costică Canacheu, secretar general adjunct al PNL.

 

Foto: ph-online.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279