POLITICA

Selimbarul respira! Independentul Marius Grecu vrea sa dea un nou aer comunei!

Selimbarul respira! Independentul Marius Grecu vrea sa dea un nou aer comunei!

Dupa aproape 16 ani, cea mai importanta comuna din judetul Sibiu va iesi de sub caracatita care abia il mai lasa sa respire, a fostului primar, Daniel Ioan Maricuta. Marius Grecu (36 ani), cel care ocupa postul de viceprimar de 8 ani si-a anuntat, astazi, candidatura la alegerile din luna iunie, ca independent.

Tanar, dar cu experienta in administratia locala, si putin emotionat, Grecu s-a aflat in pentru prima oara in fata presei. Si-a expus principalele proiecte pe care doreste sa le realizeze pentru Selimbăr si a raspuns intrebarilor inevitabile legate de implicarea sa in unul din cele mai mari dosare de coruptie din istoria judetului Sibiu, cel in care fostul primar Dan Ioan Maricuta este principalul acuzat.

In opinia acestuia lui Grecu, cele mai mari probleme ale comunei le reprezinta infrastructura si cainii vagabonzi.

Citeste si DNA acasa la Maricuta. Ancheteaza retrocedari ilegale de terenuri, de peste 114 milioane euro

Citeste si Maricuta, stapanul pamanturilor: falsuri, amenintari, santaje. Ce stia Iohannis despre mafia din Selimbar

”In acest moment sunt aproximativ 300 de caini vagabonzi pe strazile din Selimbar. Sunt masini care vin si ii descarca in comuna, i-au vazut oamenii. Impreuna cu organizatia Animal Life am demarat un proiect prin care sa gasim o cale cat mai umana de a rezolva aceasta problema”, a declarat Marius Grecu.

Marius Grecu despre:

Dosarul Maricuta in care este implicat. ”M-am pus la dispozitia organelor de cercetare penala si voi raspunde de fiecare data cand voi fi solicitat. Eu am decis sa candidez chiar daca fostul primar ar fi candidat. Este momentul meu. Am acumulat destula experienta!”

Relatia cu Sibiul si zona Metropolitana. ”Bunicul meu avea o vorba: trebuie sa te ai bine cu vecinul, pentru ca daca iti ia foc casa, el e primul care te ajuta. In privinta unirii cu Sibiul, parerile omaneilor sunt impartite, dar nu cred ca ar vrea. Despre zona metropolitana, chiar daca eu sunt copilul mai mic, astept sa vina cei de la Primaria Sibiu si sunt dispus sa dicutam”.

Campanie si contracandati. ”Decizia de a candida este luata impreuna cu oamenii din Selimbar. Ma astept sa am contracandidati si sper ca in campanie sa fie o lupta pe proiecte. Imi doresc sa obtin 51% din voturi”.

Proiecte pentru Selimbar. ”Imi doresc o administratie moderna, transparenta. Doresc sa implementam un sistem de plati online dar si ca oamenii sa poata descarca de pe site-ul Primariei anumite formulare de care au nevoie. Doresc, de asemenea, sa infiintam un after school, in colaborare cu parohia ortodoxa din comuna. De asemenea, intentionam sa prelungim programul la gradinita din Vestem. Si, tot pentru copii, avem nevoie de mai multe locuri de joaca”.

Relatia cu oamenii. ”Ma plimb foarte mult prin comuna, pentru ca asa am contact cu oamenii si vad care sunt problemele. Audinte am aproape in fiecare zi, de luni pana joi si incerc de fiecare data sa rezolv problemele care imi sunt semnalate”.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349